fbpx
hester@decommunicatiecoach.net | 06 45 39 47 84

Over Hester

Home

Over Hester

Mijn naam is Hester

Ik werk 25 jaar op hoog niveau in het kappersvak. Ik ben ondernemer, ik werk als haarstyliste (naam bedrijf: Haarmanager) en ben trainer en coach in mijn bedrijf Dé Communicatiecoach (in de beautybranche).

Wat ik zo geweldig aan het vak vind, is dat ik een coupe creëer die écht past bij mijn klant. Ieder mens is uniek en daar hoort ook uniek haar bij.
Door zowel naar de persoon te kijken én door te luisteren naar wie hij of zij is, creëer ik een coupe wat echt past bij die klant, op dat moment.

Door ervaring te hebben opgedaan in een verschillende salons en daardoor een paar keer mijn klanten kring weer opnieuw heb mogen opbouwen, merk ik dat mijn klanten deze manier van persoonlijk advies krijgen erg prettig vinden omdat de opbouw van mijn klantenkring altijd snel is gegaan.

Ik heb namelijk gezien en ervaren in:

  • Mijn eigen business
  • De klanten die ik coach op succesvol ondernemen
  • De klanten en studenten die trainingen bij mij gevolgd hebben
  • Dat als je een goed en persoonlijk advies geeft je (sneller) succesvoller zal zijn.

Ik heb altijd leidinggevende functies gehad in diverse salons. Ik heb nominaties  voor de Coiffure Awards behaald en de team award gewonnen. Hiernaast ontving ik verschillende jaren achter elkaar  award’s voor “the best advisor” en heb ik backstage bij Philips Haircare in Parijs gewerkt.

Na veel trainingen te hebben gegeven aan kappers en assistenten ben ik in 2010 begonnen met het ontwikkelen en geven van diverse trainingen op het gebied van communicatie, teambuildingen en leidinggeven voor één van de grootste salons keten van Nederland. Ik had hier zoveel plezier in en ik merkte dat ik er zoveel energie van kreeg dat ik mij daar nog meer in ben gaan specialiseren. Dus heb ik verschillende trainingen en opleidingen gevolgd in communicatie. In 2017 heb ik mijn passie en hart gevolgd en ben ik gestart met mijn eigen bedrijf Dé Communicatie Coach en Haarmanager.

 

Het is mijn passie om mooi haar te creëren én om anderen te leren hoe ze dit op een goede en succesvolle manier te doen. Niet door ze het vak te leren (dat kunnen ze al), maar door ze te leren hoe ze klanten het beste advies kunnen geven. Ik geloof dat communicatie dé key is om meer je passie te laten voelen aan je klant waardoor je meer klanttevredenheid, meer omzet en meer groei te realiseren.

Wil je elke maand de inspiratie mail ontvangen

Daarin ontvang je waardevolle tips, aanbiedingen en nog veel meer moois! Schrijf je in!

Gelukt, je bent ingeschreven!