hester@decommunicatiecoach.net | 06 45 39 47 84

Reviews

Home

Reviews

Inspirerend coachen

Het is heerlijk om een training te ontvangen die zo open, persoonlijk en duidelijk is.
Door de luchtige aanpak kom je echt in beweging en vliegt de tijd voorbij. Veel mogen leren en wat een genot om iemand zoals Hester als trainer te hebben, het plezier spat er vanaf. Echt een aanrader! (zelf inspirerend coachen gedaan en amazing advice staat op het verlanglijstje)

Babette de Vries

Salon The Hair Compass in Amsterdam

Teambuilding

Hester brengt een onwijs positieve energie met zich mee! Dit is sterk voelbaar in de teambuilding die ze ons heeft gegeven, wat erg prettig is om te ervaren. We hebben enorm veel lol gehad die dag en wat nog belangrijker is dat we zijn gegroeid en sterker zijn geworden in de communicatie en het vertrouwen naar elkaar in het team.

Kim Addens

Salon Colorlab in Hilversum

Inspirerend coachen

Wauw wat heb ik twee fijne dagen beleefd bij Hester.

Ik werd verrast met Hester haar heerlijke enthousiasme en vooral haar bijzondere (en daar bedoel ik mee toffe-;) ) manier van training geven en coachen. Haar manier van training geven is echt anders dan alle andere trainingen die ik eerder heb gevolgd; het heeft me mijn ogen doen openen dat de communicatie met je team zo anders en vooral leuker kan. Ik heb veel geleerd en het heeft me vooral meer zin gegeven in het leidinggeven van mijn team.

Een mooie uitspraak van haar die ik niet snel zal vergeten is; “Zorg ervoor dat je niet de TomTom van je team bent, maar laat ze zelf de weg vinden.”

Esther Janssen

Salon Mooi Haar in Horst

Amazing Advice

Van Hester word je instantly vrolijk, enthousiast en gemotiveerd.

Na haar lessen viel alles op zijn plek: pas na ECHT luisteren en de juiste vragen stellen hoor je wat je klant nou eigenlijk bedoelt. Door alle informatie die mijn klant over zichzelf vertelt kan ik een gepersonalized advies geven. De coupe en kleur die ik adviseer past alleen maar bij die klant! Dat maakt het het bezoek van mijn klant elke keer weer heel bijzonder en persoonlijk.
Het levert mij trouwe klanten op, veel nieuwe klanten maar vooral heel veel plezier in mijn werk. Door mijn enthousiasme en het nieuwe adviseren onderscheid ik mijzelf van alle andere kappers. Ik ben net gestart als ondernemer, mijn succes heb ik te danken aan Hester omdat ik nu elke klant een goed en persoonlijk advies geef.

Maartje Broekhuis

Salon B Amersfoort

Wil jij elke maand voorrang op de aanbiedingen van de maand?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen, aanbiedingen en nog veel meer moois als eerste in je inbox. 

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen. Privacy verklaring

Gelukt, je bent ingeschreven!