fbpx
hester@decommunicatiecoach.net | 06 45 39 47 84

Teamtrainingen in jouw salon/op locatie

Home

Team coachen

Working together is sharing together

Je hebt een prachtige salon waar je werkt met een (middel)groot team.

Je hebt een salon geopend omdat je verder wilde groeien. Je houdt van mooie dingen creëren zoals mooi haar maken, advies geven over make-up of een mooi gezonde stralende huid geven zodat jouw klant zich mooi & zelfverzekerder voelt.

 

Je hebt een visie over hoe je wilt dat jouw salon eruit ziet, maar dit is niet altijd de realiteit. Je medewerkers geven hun klanten niet het advies wat ze zouden moeten krijgen, waardoor  klanten niet terug komen. Ze vinden het lastig om producten aan klanten te verkopen omdat ze o.a. de aanname hebben dat de klant dit toch te duur vindt, waardoor de omzet continu lager uitvalt. En de medewerkers praten over elkaar waardoor er soms een ontevreden sfeer hangt.

 

Je hebt een aantal gesprekken met je medewerkers gehad maar het loopt nog steeds niet echt soepel. Net zoals bijvoorbeeld de afspraken die met team gemaakt zijn en die niet  nagekomen worden. Vanuit een grote passie ben je jouw salon gestart, op dit moment is het niet wat je ervan verwacht had.

Het kan ook anders….

  • Een team wat net zo gepassioneerd is over het vak zoals jij
  • Een team wat de klanten op maat advies geeft en kijkt of dit bij de klant past, in plaats van precies doen wat de klant vraagt (en een coupe krijgt waar die uiteindelijk toch niet blij mee is en dus niet meer terugkomt)
  • Een vast team waar je samen bouwt aan een succesvolle salon
  • Een team wat mét elkaar praat, in plaats van een team wat óver elkaar praat
  • Een hogere omzet door elke klant een persoonlijk advies te geven, waardoor je meer dan tevreden klanten krijgt, terugkerende (middelt 2x per jaar vaker je salon zal bezoeken) én meer klanten zal genereren.
  • Een salon waar een fijne sfeer hangt, waar zowel jij als je medewerkers graag werken en waar klanten graag naar toe gaan.

Trainingen

Wil je meer weten? Of wil mijn boeken? Dat kan dat natuurlijk! Een vrijblijvend telefoongesprek kan altijd om te bespreken welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Als je in een team werkt heb je te maken met allemaal verschillende meningen en persoonlijkheden. Dat kan zorgen voor botsingen en wrijvingen. Soms oppervlakkig, soms zit het dieper. Dan is het fijn als iemand van buiten deze werkkring je helpt oplossingen hiervoor te vinden.
Ook bij ons op de werkvloer speelde er van alles. De irritaties zorgden ervoor dat we grote doelen zoals het groeien van onze salon en het uitbreiden van onze klantenkring niet meer scherp hadden. Om dit te bereiken is een hecht en sterk team de basis. We zochten iemand met sterke communicatieve vaardigheden en ervaring op de werkvloer om ons hierbij te helpen. En ook erg belangrijk: creativiteit, humor en enthousiasme, want met een droge powerpoint schiet niemand iets op en blijft de boodschap niet hangen. Hester was hiervoor de perfecte persoon! We hebben een hele leuke teambuildingdag gehad. Veel gelachen, openheid en zelfreflectie. Een dag die ons dichter bij elkaar bracht en direct effect op de werkvloer had. Het was een perfecte aftrap, om daarna als team hier verder aan te werken. En coaching stopt nooit, dus ook bij de vervolgstappen hebben we de expertise van Hester in de salon gehaald!

Stacey Vlaskamp

Hester brengt een onwijs positieve energie met zich mee! Dit is sterk voelbaar in haar teambuilding die ze ons heeft gegeven, wat erg prettig is om te ervaren. We hebben enorm veel lol gehad die dag en wat nog belangrijker is dat we zijn gegroeid en sterker zijn geworden in de communicatie en het vertrouwen naar elkaar in het team.

Kim Addens

Wil je elke maand de inspiratie mail ontvangen

Daarin ontvang je waardevolle tips, aanbiedingen en nog veel meer moois! Schrijf je in!

Gelukt, je bent ingeschreven!