fbpx
hester@decommunicatiecoach.net | 06 45 39 47 84

Teambuilding

Home Teamtrainingen

Teambuilding

Working together is sharing together.

Wil jij een team dat heerlijk samenwerkt, elkaar begrijpt en aanvoelt? Wil jij met een gerust hart weg kunnen gaan van jouw salon, terwijl jouw salon gewoon open is en jij erop kunt vertrouwen dat alles goed gaat? Wil je dat de neuzen van je medewerkers dezelfde kant op staan en dat er een fijne sfeer hangt in jouw salon?

 

Herken je dat….

 • Je team niet samen werkt, dit komt omdat ze niet goed communiceren met elkaar en daardoor ontstaan er misverstanden
 • Irritaties onder de medewerkers zijn, er wordt geen feedback aan elkaar gegeven. Dit omdat je medewerkers vaak ook niet precies weten hoe dit moet.
 • Je team heel vaak ja-maar zegt als jij nieuwe ideeën aandraagt dit geeft jouw het gevoel dat ze niet gemotiveerd zijn
 • Je graag verder wil groeien met je bedrijf maar dat je het gevoel hebt dat je medewerkers niet mee willen groeien
 • Dat je zo vaak iets moet herhalen voordat ze het uit eindelijk eens een keer doen
 • Het je veel energie kost om je medewerkers in beweging te zetten

Het gevolg?

 • Gespannen sfeer in de salon, dit beïnvloed de werksfeer in de salon (ook al denk je dat je dit kan verbergen ……) dit kost je uit eindelijk klanten want die willen een ontspannen relaxte sfeer.
 • Misverstanden of wat een gespannen sfeer in het team omdat er soms over elkaar wordt gesproken en niet met elkaar
 • Dat je bedrijf niet groeit en jij je doelen niet behaald
 • Bepaalde processen kosten veel tijd omdat er niet efficiënt en duidelijk gecommuniceerd wordt
 • Je hebt steeds wisselend personeel, klanten vragen zich af waarom er steeds wisseling in het personeel is.
 • Er meer werkplezier mag zijn, je brengt tenslotte veel tijd met elkaar door
 • Je medewerkers nemen hun verantwoordelijkheid niet.

Hester brengt een onwijs positieve energie met zich mee! Dit is sterk voelbaar in de teambuilding die ze ons heeft gegeven, wat erg prettig is om te ervaren. We hebben enorm veel lol gehad die dag en wat nog belangrijker is dat we zijn gegroeid en sterker zijn geworden in de communicatie en het vertrouwen naar elkaar in het team.

Kim Addens

Salon Colorlab in Hilversum

Gelukkig kan het ook anders!

 

Een team die fijn samenwerkt en elkaar respecteert.

Ze durven feedback te geven aan elkaar. Hierdoor ontstaat meer begrip naar elkaar toe en zullen conflicten niet zo snel voorkomen

Een team die de believers van jouw salon zijn, zij weten precies wat de kernwaarden van het bedrijf zijn en zij zullen die ook met zijn allen bewaken en ervoor willen werken om van jullie salon een (groter) succes te maken. Door duidelijke kernwaarden is de uitstraling  van je salon erg duidelijk en zal je de goede klanten en medewerkers aantrekken die bij jullie passen.

Een team die mee denkt en elkaar aanvult daar waar nodig is, elkaar hulp aanbied en dit met alle plezier doen. Het succes van de salon is het succes van het team en zo voelt iedereen dat.

 

Hoe zou het voor jouw zijn, wanneer je een team hebt wat goed samenwerkt en op een prettige manier met elkaar samenwerkt?

 

Ik combineer games met diepgang, waardoor er op een ontspannen manier een sterk team neergezet gaat worden. Medewerkers leren op deze manier elkaar (beter) kennen en leren daarnaast ook elkaars verschillen en kwaliteiten (meer) te waarderen. We gaan onderzoeken waar iedereen nou eigenlijk voor staat en waar jij als salon wilt staan. Deze gaan we samensmelten en hier kernwaarden van maken. We nemen de huidige manier van samenwerken onder de loep en bouwen we aan een samenwerking waar iedereen blij van wordt.

Jij wilt met je team naar het beste duurzame resultaat. Ik help je deze 2 dagen daarom met het neerzetten van een geweldig team, én ik leer jou ook hoe jij dit na de training in de praktijk voortzet.

 

Inhoud:

We gaan er deze dagen aan werken dat er een echte team spirit ontstaat. Een spirit die van “ik” naar “wij” gaat. We gaan de kernwaarden en goede eigenschappen van jouw team zichtbaar maken en deze omzetten naar de praktijk. Op deze manier bouwen we aan een nauwe samenwerking, waar iedereens talent optimaal wordt benut. Ook geven we aandacht aan hoe het team elkaar op een opbouwende manier feedback kan geven en hoe er zowel op al buiten de werkvloer plezier met elkaar beleefd gaat worden.

 

Resultaat:

 • Een positieve en gezellige team spirit
 • De neuzen staan dezelfde kant op, er zijn duidelijke doelen en iedereen weet (en neemt) zijn verantwoordelijkheid
 • Collega’s leren elkaar beter kennen en begrijpen elkaar beter waardoor er meer energie is in het team. Hierdoor zal iedereen met veel meer plezier werken en zullen conflicten in de toekomst sneller voorkomen worden.
 • Er hangt een positieve sfeer in je salon. Jouw medewerkers gaan op een positieve manier met elkaar om, werken op een prettige manier samen en komen hun afspraken na. Dit heeft niet alleen een positieve invloed op het team, maar ook op je klandizie. Klanten voelen alles aan en komen liever terug in een salon waar ze zich prettig voelen.

Laat je in deze dagen verrassen door wat jouw team allemaal in zich heeft?!

Klaar voor teambuilding?

Stuur mij een bericht via het onderstaande formulier

  *is verplicht
   

  Wil je elke maand de inspiratie mail ontvangen

  Daarin ontvang je waardevolle tips, aanbiedingen en nog veel meer moois! Schrijf je in!

  Gelukt, je bent ingeschreven!